Şiddet görüntüleri herkesi şoke etmişti… Puff Daddy’nin kişisel asistanı konuştu

Müzik dünyası bir süredir ünlü rapçi Puff Daddy hakkındaki cinsel taciz, şiddet gibi iddialarla çalkalanıyor. Puff Daddy, P. Diddy, Puffy isimleriyle bilinen ünlü rapçi Sean John Combs, geçtiğimiz aylarda eski kız arkadaşı Cassie tarafından cinsel taciz ve fiziksel şiddet ile suçlanmış, ancak ikili arasında kısa sürede anlaşma sağlanarak dosya kapanmıştı.

Cassie, Puff Daddy hakkındaki suçlamalarını geri çekse de ünlü rapçi hakkındaki kan donduran iddialar birbirini takip etti. Birden fazla kadın ünlü ismi tecavüz, seks ticareti ve cinsel istismarla suçladı. Şubat ayında Lil Rod olarak da bilinen müzik yapımcısı Rodney Jones Jr., Combs’u kendisini el yordamıyla taciz etmek ve seks işçileriyle cinsel ilişkiye zorlamakla suçlayan bir dava açtı.

Ünlü rapçi tüm bu iddiaları şiddetle reddederken dün Puff Daddy’nin, ortaya çıkan görüntüleri tüm dünyayı şoke etti. Görüntülerde Puff Daddy, eski sevgilisi Cassie’ye şiddet uygularken görülüyor.

Görüntüler üzerine Puff Daddy’e bir zamanlar oldukça yakın olan bir ismin yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Diddy’nin eski asistanı, Cassie Ventura’ya şiddetli bir şekilde saldırırken çekilen rahatsız edici görüntülere şaşırmadığını itiraf ediyor: “Bunun onun yapabileceği bir şey olduğunu biliyordum.”

Sean Diddy Combs’un eski asistanı Suzi Siegel, görüntüleri gördükten sonra şok olmadığını söyledi. Suzi Siegel, 54 yaşındaki rapçinin 2016 yılında Los Angeles’taki InterContinental otelinin koridorunda eski kız arkadaşına saldırdığını gösteren videonun ortaya çıkmasından sonra, “Vücudumda şaşıran tek bir hücre bile yok” diye itiraf etti.

Ayrıca Ventura’nın Combs’a karşı açtığı ve kavgaya atıfta bulunan davaya şaşırmadığını da sözlerine ekledi, ancak Siegel çalışırken Puff Daddy’nin herhangi birini taciz ettiğine asla kişisel olarak tanık olmadığını söyledi. 

2008’den 2009’a kadar Diddy için çalışan Siegel, “Asistanı olarak görev yaptığım kısa süre boyunca, onun tacizci olduğuna beni inandıracak hiçbir şey gözlemlemedim” dedi.

Siegel, onun kendisiyle sert bir şekilde konuştuğunu veya kendisine kötü davrandığını veya buna benzer bir şey yaptığını hiç görmediğini söyledi.

Siegel, çiftin yanında çok bulunduğunu da belirtti. 2007’de Ventura ile çıkmaya başladıktan kısa bir süre sonra Combs için çalışmaya başladığını açıkladı: “Onlarla limuzinlere bindim, partilere gittim. Sanırım şunu söyleyebilirim ki o davada olanları ve az önce gördüklerimizi doğrulayacak hiçbir şey görmemiş olsam da vücudumda şaşıran tek bir hücre bile yok. Onun yanında sık sık bulunduğumu ve onun kim olduğuna dair bir his aldığımı söyleyebilirim.”

Siegel, Combs’un Ventura ile ilişkisinde bir güç dengesizliği olduğuna inandığını ve bundan yararlandığını söyledi.

Diddy’nin, eski sevgilisini bir otel koridorunda döverken filme alınmasının ardından başka videoların da ortaya çıkmasından korktuğu ve kariyeri için avukatlarla kriz görüşmeleri yaptığı belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir