“Satın Al” Çığlıkları! Bu Altcoin Ateşi Çaktı

Altcoin Hedera (HBAR), çok öngörülemeyen kripto para piyasasına rağmen bugün önemli hareketler gerçekleştiriyor. Buna göre fiyat grafiğinde %14’ten fazla artış kaydederek trendlere meydan okuma yeteneğini gösterdi.

Altcoin Hedera’dan önemli hareket

Hedera, diğer dijital varlıkları sıklıkla etkileyen değişken koşullara rağmen yerini korumakla kalmadı. Aynı zamanda istikrarlı bir esneklik de gösterdi. Altcoin HBAR, yazı yazıldığı sırada, yedi günlük zaman diliminde %15 arttı. Bu artış onu ilk 50 sıralamasında en yüksek artışı yapan kripto olarak ortaya çıkardı. 0,063 dolar işlem gören HBAR, son 24 saatte yalnızca %1,1’lik çok küçük bir kayıp yaşadı.

Bitcoin ve altcoin projelerinin çoğu düşüş yaşadı. Özellikle de , son piyasa çöküşüyle daha da şiddetlenen önemli haftalık düşüşler oldu. Diğer taraftan bu düşüşler göz önüne alındığında, bu artış son derece önemli. Kripto para piyasası Cuma günü büyük bir darbe aldı. Ayrıca bu durum geniş çaplı bir çöküşe ve 1 milyar dolardan fazla likidasyona neden oldu. Bitcoin, sadece birkaç saat içinde yaklaşık %10’luk hızlı bir düşüş yaşadı. Buna göre son iki ayın en düşük seviyesi olan 25.600 dolara geriledi.

Zorlu hafta

Kasım ayında FTX kripto borsasının çöküşünden bu yana, bu hafta Bitcoin ve altcoin dünyası için zorlu bir haftaydı. Olay, kripto endüstrisinin ne kadar iç içe geçtiğini gösteriyor. Ayrıca önemli bir varlıktaki bir düşüşün piyasa genelinde nasıl bir dalgalanma etkisi yaratabileceğini vurguluyor.

Diğer taraftan Hedera’nın işlem hacminde kayda değer bir artış görüldü. Buna göre gece boyunca %60 gibi şaşırtıcı bir oranda artarak toplamda 220.755.864 dolara ulaştı. Alım satım faaliyetlerindeki bu artış, piyasanın para birimi hakkındaki görüşlerinde bir değişiklik olduğunu gösteriyor. Diğer taraftan daha fazla piyasa katılımı ve ilgisinin bir işareti.

Altcoin HBAR için parlak beklentiler

Buna ek olarak, altcoin Hedera’nın fiyat formasyonlarının teknik göstergeler ve hareketli ortalamalar kullanılarak incelenmesi, güçlü alım sinyallerinin ikna edici bir dizisini gösteriyor. Bu göstergeler dizisi, piyasa güçlerinin Hedera’nın fiyat artışını teşvik etmek için avantajlı bir şekilde konumlandığı fikrini destekliyor.

Analistler, bu önemli gelişmeler ışığında altcoin Hedera’nın beklentileri konusunda yükseliş eğilimini sürdürüyor. Ağustos ayı sonuna kadar Hedera’nın fiyatının 0,065 dolar ve üstüne çıkmasını bekliyorlar. Bunun için de analistlerin iyimser olmaları için sebepleri var.

Ortaklıklar ve benimsenme

Altcoin HBAR fiyat artışı, Hedera Hashgraph’a dayalı bir mikro ödeme platformu olan Dropp’un ABD Merkez Bankası tarafından işletilen FedNow anlık ödemeler sistemine entegrasyonu ile aynı zamana denk geldi. Fiyat artışı aynı zamanda Hedera’nın Validation Cloud ile ortaklığını tanıtan yakın tarihli bir basın açıklamasını da takip ediyor. Entegrasyon, Ethereum Sanal Makinesi (EVM) geliştiricilerinin Hedera ağına olan ilgisini artırmayı amaçlıyor.

Bu arada, otomotiv sektörünün iki tanınmış ismi Hyundai ve Kia’dan yaklaşımlar var. Buna göre, Hedera ağını heyecanla benimsediler. Bu durum kriptokoin.com olarak baktığımızda platformun benimsenmesinde bir başka olağanüstü gelişmeye daha işaret ediyor. Otomotiv sektörünün bu ağır toplarının tedarik zincirleri boyunca karbon ayak izlerini izlemek için Hedera ağı tabanlı bir yapay zeka sistemi kullanacakları haberi, platformun beklentilerine olan güveni ve inancı artırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir