Samsung Galaxy S23 FE Special Edition pazar alanını genişletiyor

Samsung, Hindistan’da bir ay önce piyasaya sürdüğü Galaxy S23 FE’nin özel bir sürümünü duyurdu. Bu yeni varyant, Nane Yeşili, Grafit ve Mor renk seçeneklerinin yanı sıra, Indigo ve Tangerine olmak üzere iki çarpıcı yeni renge sahip. Indigo, gökyüzünün hafif bir mavisini yansıtırken, Tangerine ise daha çok kahverengi bir görünüm sunuyor. Her iki cihaz da gümüş renkli bir çerçeveye sahip.

Galaxy S23 FE‘nin bu özel sürümü yalnızca Samsung’un resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulmakta. Cihaz, 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızaya sahip modeli için 59.999 Rs ve 8 GB RAM ile 256 GB dahili hafızaya sahip modeli içinse 64.999 Rs fiyat etiketi taşıyor. Özel sürüm varyantlarının sınırlı sayıda mevcut olduğu, internet sitesindeki “Stoklar tükenmeden acele edin” ifadesinden anlaşılıyor.

Samsung Galaxy S23 FE Special Edition pazar alanını genişletiyor

Galaxy S23 FE‘nin temel özelliklerine bakıldığında, 6.3 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde dinamik AMOLED bir ekran ve 120Hz tazeleme oranı dikkat çekiyor. Cihaz, ekran içi parmak izi okuyucuya sahip ve IP68 sertifikası ile suya ve toza karşı direnç gösteriyor. Akıllı telefon, 50 MP ana sensör, 12 MP ultra geniş açılı lens ve 8 MP telefoto üniteden oluşan dikey yerleştirilmiş üçlü bir kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor.

Galaxy S23 FE, 8GB RAM ve 256GB depolama alanı ile desteklenen bir Exynos 2200 yonga seti tarafından güçlendiriliyor. 4.500mAh kapasiteli bir pil ile desteklenen cihaz, 25W kablolu ve 15W kablosuz şarj desteğine sahip. Cihaz, Android 13 işletim sistemiyle çıkıyor ve 4 yıllık Android güncelleme garantisi veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir