İki ilde suç örgütlerine baskın: Çok sayıda gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Kocaeli merkezli yapılan geniş çaplı operasyonlarda, birbirleriyle husumetli olan ve Hakan Akdoğan ile Numan Karakoç tarafından yönetilen iki ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

İstanbul’da gerçekleştirilen Mahzen-42 operasyonları sonucunda bu iki örgüt liderinin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Öte yandan, Kocaeli merkezli ve 5 ilde eş zamanlı düzenlenen Mahzen-43 operasyonları kapsamında ise Uğur Özgen liderliğindeki başka bir suç örgütünün 27 üyesi yakalanarak adalete teslim edildi.

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı:

-İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen “MAHZEN-42” operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan (Cezaevinde) ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi.

-Operasyonlarda elebaşı Numan Karakoç’un da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 33 şüpheli yakalandı

-Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek

KOCAELİ MERKEZLİ 5 İLDE OPERASYON

-Kocaeli merkezli 5 ilde düzenlenen “MAHZEN-43” operasyonlarında; elebaşılığını Uğur Özgen’in (Cezaevinde) yaptığı Organize Suç Örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı. Ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine, çetelere milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir